Personvernerklæring for IDENTIKON

  1. Generelt

IDENTIKON, som eies og drives av Angelus Invest AS, er forpliktet til å beskytte personvernet til brukerne av våre tjenester. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, lagrer, deler og beskytter dine personlige data. Vi oppfordrer deg til å lese erklæringen nøye.

  1. Datainnsamling og bruk

Vi samler inn informasjon du gir oss når du bruker tjenestene våre. Dette kan inkludere navn, e-postadresse, fysisk adresse, og andre detaljer som kan være nødvendig for å levere våre tjenester.

Vi bruker denne informasjonen for å:

  1. Data deling og offentliggjøring

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å levere våre tjenester eller vi er pålagt ved lov.

  1. Data sikkerhet

Vi tar personvernet ditt alvorlig og har implementert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.

  1. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle betydelige endringer ved å sende en melding til e-postadressen du har gitt oss, eller ved å plassere en tydelig melding på nettstedet vårt.

  1. Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, korrigere, slette eller begrense bruken av dine personlige data. Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss på post@identikon.no.

  1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:

Angelus Invest AS E-post: post@identikon.no

Denne personvernerklæringen er gjeldende fra 3. juni 2023.

Husk at bruk av IDENTIKONs tjenester betyr at du godtar vår personvernerklæring og vår bruk av dine personlige data som beskrevet i denne erklæringen.