Velkommen til IDENTIKON  
Din partner for skreddersydde logoer!

IDENTIKON er en profesjonell logotjeneste levert av NordMarketing, en ledende aktør innen markedsføring og design.
Vårt oppdrag med IDENTIKON er enkelt - å levere høykvalitets logo-design som er både rimelig og forutsigbart priset, uten å kompromittere på kvalitet.


Vi startet IDENTIKON etter å ha identifisert et klart behov i markedet. Vi så at mange bedrifter og enkeltpersoner var usikre på kostnadene for logo-design, ofte møtt med skjulte gebyrer og uforutsette ekstrakostnader. I tillegg opplevde mange at de betalte høye priser, men mottok arbeid av middelmådig kvalitet.


Vi visste at det måtte være en bedre måte. Derfor skapte vi IDENTIKON - en tjeneste som kombinerer rimelige, faste priser med eksepsjonell kvalitet på design.


Vår tilnærming er fokusert på deg - våre kunder. Vi ønsker å gi deg en sømløs, stressfri opplevelse fra begynnelse til slutt, med en prosess som er både enkel og gjennomsiktig. Vi er stolte over å kunne tilby uendelige revisjoner, slik at vi kan være sikre på at du er 100% fornøyd med den endelige logoen.


Vårt team av erfarne og dyktige designere er klar til å bringe din visjon til live. Hver logo vi lager er skreddersydd for å passe til dine spesifikke behov og preferanser. Vi er her for å hjelpe deg med å skape en logo som ikke bare ser flott ut, men også effektivt kommuniserer din merkevareidentitet til verden.


Hos IDENTIKON er vi stolte over å kunne levere en tjeneste som er rettferdig, gjennomsiktig og av høy kvalitet. Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang med din nye logo.